Logo

Cosul meu: 0 lei

Hidroizolatii si Termohidroizolatii
Hidroizolatii terase, termoizolare cladiri, reparatii de terase

Membrane Plastomerice

Telefon: 0727.095.711

DRIVER P este o membrană plastomerică de calitate impermeabilă, prefabricată. Fabricat dintr-un compus special pe bază de bitum distilat modificat cu POLYPROPYLENE, este echipat cu o armătură din poliester nețesută, armată și stabilizată cu fire de sticlă longitudinale. Această armătură oferă caracteristici mecanice bune și alungire la rupere. Compusul asigură o flexibilitate bună la temperaturi scăzute. Tehnologia de producție dovedită este o garanție a calității.

EUROBOND și EUROBOND GRANIGLIATA sunt membrane plastomerice impermeabile, prefabricate, capabile să ofere performanțe de fiabilitate remarcabilă. Fabricate dintr-un compus pe bază de bitum distilat modificat cu POLYPROPYLENE, acestea sunt echipate cu o armătură de țesătură nețesută SPUNBOND stabilizată și armată cu fire longitudinale de sticlă. Caracteristicile generale ale acestor membrane reprezintă o garanție a unei versatilități și adaptabilități bune la diferite tipuri de utilizare. Compusul special oferă caracteristici importante de flexibilitate la temperaturi scăzute. Tehnologia de producție dovedită asigură calitatea și durabilitatea produsului.

 

Driver P Driver P Mineral
Eurobond
Eurobond Granigliata
Isoestere
Isoestere Granigliata
Trend HS
Trend HS Granigliata
Trend VS
Trend VS Granigliata


-

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al produsului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare

Produse din aceeasi categorie

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.