Logo
Home Blog Sisteme de impermeabilizare

Sisteme de impermeabilizare

Suntem recunoscuți în întreaga industrie pentru portofoliul nostru complet de sisteme de impermeabilizare, calitatea produselor de top pe piață și expertiza tehnică. Acest lucru ne oferă flexibilitatea și fiabilitatea necesare atunci când specificăm proiectele de acoperiș.

Ne mândrim cu faptul că specificăm sistemul de impermeabilizare potrivit pentru aplicația potrivită. Indiferent dacă aveți nevoie de bitum, strat unic, topitură fierbinte, lichid sau o soluție complet fără flacără și dacă aveți nevoie de un acoperiș verde, un acoperiș albastru, fotovoltaice solare sau o combinație a tuturor, vă putem ajuta să oferim cel mai potrivit sistem și durabil finisaje de acoperiș pentru proiectul dumneavoastră.

Construind relații de succes cu clienții noștri, clienții și rețeaua de instalare Axtershield și urmărind valorile noastre fundamentale de integritate, colaborare, servicii și respect, ne asigurăm că sistemul potrivit este specificat doar în aplicația potrivită. Citiți mai multe despre gama noastră completă de sistem de mai jos.

, , , ,

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al articolului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
George P. 24.11.2020
Excelent
Recomand
Sistemul de impermeabilizare este foarte eficient

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare